Varmepumper vi leverer

Vi er en ledende aktør på varmepumper i hele Agder

Varmepumper og klimaanlegg fra de beste leverandørene på markedet.

varmepumper

 

En varmepumpe skal kunne varme eller avkjøle en bolig mest mulig effektivt.

Vårt store utvalg av varmepumper fra verdensledende varmepumpe leverandører som NIBE, SAMSUNG, TOSHIBA, DAIKIN, PANASONIC med flere. Så føler vi oss trygge på at vi kan innfri dine ønsker uansett hvilken varmepumpe du velger. Vi har varmepumper som bruker solenergien som er lagret i jord, fjell, luft eller i vann. De fleste varmepumpene kan brukes til både kjøling og oppvarming. 

 

Inneklima

Med en varmepumpe får du et mye bedre inneklima. Filtrene i innedelen,  fungerer som en effektiv luftrenser. Det gir en bedre helse samtidig som innetemperaturen er komfortabel.

Energisparing

Med våre godt klimatilpassete varmepumper kan du spare 30 – 80% av energien du trenger til oppvarming. Hvor mye avhenger av klima, boligens størrelse og hvor godt den er isolert.

Miljø

Varmepumper utnytter energien meget effektivt og blir derfor et  miljøvennlig alternativ til andre typer kjøle og varme løsninger. Varmepumper kan også erstatte den gamle oljefyren.

Smarte løsninger

Mange varmepumper kan kobles opp med wifi og styres fra smarttelefonen. Det hjelper deg å holde en oversikt over nødvendig vedlikehold av filtrer og forteller når det er på tide med en service.

Ønsker du en gratis befaring?

Ønsker du en gratis befaring?

Share on Social Media
Follow us on Social Media