Black Friday-Varmepumpe
Black Week varmepumpe-tilbud

BLACK WEEK TILBUD

PRISGARANTERT BLACK WEEK VARMEPUMPE-TILBUD PÅ BESTSELGEREN TOSHIBA SHORAI 25

Black Week varmepumpe-tilbud
Tekst banner e1637309600509

Høy varmeeffekt, god årsvarmefaktor og brukervennlige knapper som gjør det enkelt å utnytte varmepumpen optimalt 

 

Toshibas nye luft-til-luft-varmepumpe hører hjemme i mellomsegmentet for nordiske modeller, men har både komponenter og funksjoner fra øverste hylle. Bestill den nå og få den til en meget godt prisgarantert Black Week tilbud

 

– Shorai har fått med overraskende mye fra topp-modellen Daisekai 9. For eksempel den ganske dyre kompressoren som gir varmepumpen veldig fin drift, poengterer Joachim Kobbeltvedt. Han er salgsansvarlig for luft-til-luft-varmepumper hos importør ABK, som har samarbeidet tett med Toshiba om utviklingen av Shorai.

– Det gir oss de kvalitetene vi ønsker på produktene, forteller Kobbeltvedt. Et eksempel er lengre rør på innedelen, slik at det blir enklere for installatøren å komme seg gjennom tykke norske vegger. Et annet er en peis-funksjon på fjernkontrollen for effektiv drift når man fyrer i peis eller ovn.

 

 

Høy effekt og ytelse ned til – 25 °C

God effekt også ved lave temperaturer er viktig i det norske markedet. Shorai kommer i to effektstørrelser; 25 (6500 W) og 35 (7700 W). Ytelsen holder seg også bra i kulda.

  • Begge har energikarakter A++ og SCOP (årsvarmefaktor) på 4,6.
  • Avgitt effekt for 25-modellen er 3000 W ved -15 °C og 2200 W ved -25°C.
  • Avgitt effekt for 35-modellen er 3600 W ved -15 °C og 2600 W ved -25°C.

– Selv ved -25 °C produserer begge modellene nesten dobbelt så mye varme som hva de bruker i strøm, opplyser Kobbeltvedt.