DAIKIN Nepura – Nordiske varmepumper laget for norske forhold

Daikin-Nepura-utedel- varmepumpe

Daikin Emura – tidløs eleganse gjennom fire generasjoner

Daikin Emura har gjennom flere tiår vært en av de mest populære designmodellene på markedet. Helt siden lanseringen av første generasjon Emura i 2010, har modellen vært kjent for sitt elegante og tidløse design.

Nå, 13 år senere, er fjerde generasjon Emura endelig tilgjengelig for norske forbrukere. Den nye modellen viderefører arven fra sine forgjengere og har på nytt høstet flere designpriser for sitt stilrene og moderne preg.

Daikin Emura-nordisk-varmepumpe

Emura fås i dag i både sort og hvit utførelse, begge med en matt og delikat overflate. Dette gjør at modellen glir sømløst inn i de fleste interiørstiler, enten man foretrekker en lys eller mørk fargepalett.

Uansett om boligen har en klassisk eller moderne stil, vil den nye Emura skli diskré inn som et elegant designelement. Gjennom fire generasjoner har Daikin bevist at tidløs eleganse aldri går av moten.

DAIKIN NEPURA – femte generasjon serie med nordiske luft/luft varmepumper.

Daikin Nepura er Daikins femte generasjon med nordiske luft-til-luft varmepumper. Den nye serien er spesielt utviklet og testet i Norge over en periode på 12 måneder for å tåle alt fra streng kulde til kraftig vestlandsvær.

Daikin har lang erfaring med å utvikle varmepumper for nordiske forhold. Den første serien ble lansert helt tilbake i 2008. Den siste generasjonen Daikin Nepura har blitt enda bedre egnet for kaldt norsk vintervær, samtidig som den er blitt enda mer stillegående.

Hvordan fungerer Daikin Nepura varmepumper?

En luft-til-luft varmepumpe henter varmeenergi fra uteluften og avgir behagelig varme inne i boligen. Varmepumpen består av en utedel og en innedel.

Utedelen utnytter varmen i uteluften og øker temperaturen ved hjelp av en kompressor og ekspanderventil. Selv når det er kaldt ute, leverer en moderne luft-til-luft varmepumpe god varmekapasitet.

Innedelen sirkulerer den oppvarmede luften rundt i rommet via ventilasjonssystemet. På denne måten varmer Daikin Nepura varmepumpen opp boligen på en energieffektiv måte.

Hvilke modeller finnes i Daikin Nepura serien?

Daikin Nepura serien inneholder følgende fem modeller tilpasset ulike behov:

  • Daikin Emura – Prisvinnende designmodell
  • Daikin Stylish – Liten og stilren designmodell
  • Daikin Synergi – Høyeffektiv varmepumpe
  • Daikin Gulvmodell – Diskret varmepumpe for montasje på gulv
  • Daikin Moskus – Rimelig og kompakt varmepumpe

Daikin Nepura-utedel- varmepumpe

Daikin Stylish – stilrent design i mini-format

Daikin Stylish-varmepumpe

Daikin Stylish utmerker seg med et slankt og stilrent design, samtidig som den leverer effektiv oppvarming. Med en bredde på bare 798 mm og dybde på 189 mm, er dette markedets minste designmodell.

Til tross for det kompakte formatet, har Stylish mottatt flere anerkjente designpriser for sitt tidløse og elegante preg. Modellen er tilgjengelig i både sort og hvit utførelse, begge med en matt og delikat overflate.

Det diskré fargevalget gjør at Stylish glir sømløst inn i de fleste interiører, enten man foretrekker en lys eller mørk fargepalett. Den beskjedne størrelsen gjør også at modellen passer selv i mindre rom.

Med Daikin Stylish får man altså en ypperlig kombinasjon av tidløs eleganse og kompakt allsidighet. Den stilrene modellen smelter sømløst sammen med omgivelsene, samtidig som den leverer lun varme selv i det minste hjørne.

For deg som setter ytelse først, er Daikin Synergi det optimale valget blant varmepumper. Mens andre modeller kanskje fokuserer mer på design, leverer Synergi uovertruffen kapasitet der det gjelder som mest – i de kaldeste vintermånedene.

Den nyeste utgaven av Synergi er spesielt videreutviklet for å takle tøft nordisk vinterklima. Sammenlignet med forrige modell, yter Synergi nå hele 1600 W mer effekt når kulda setter inn for fullt.

Med den kraftige oppvarmingskapasiteten sikrer Synergi deg stabil varme, selv på de mest iskalde vinterdagene. Innedelen har et enkelt og stilrent design som diskré passer inn i de fleste hjem.

For deg som setter varmekapasitet høyest, og ikke vil gå på kompromiss med komforten, er Synergi det selvsagte valget av varmepumpe.

Daikin Synergi – Uovertruffen varmekapasitet for nordiske forhold

Daikin Synergi varmepumpe

Daikin Gulvmodell – Diskré allrounder

Daikin gulv- varmepumpe.

Daikin tar det beste fra to verdener og forener det i én unik gulvmodell. Den nye generasjonen kombinerer styrkene fra de mest populære gulvmodellene på markedet.

Resultatet er en enda kraftigere og mer effektiv varmepumpe enn sin forgjenger. Gulvmodellen har utblås både på topp og bunn, noe som sikrer god varmespredning i rommet.

Den smarte konstruksjonen gjør at varmepumpen kan monteres diskrétt på gulv eller vegg. Gulvmodellen glir sømløst inn i interiøret, uten å dominere.

Den kompakte størrelsen gjør den likevel allsidig nok til å passe de fleste rom. Med Daikin Gulvmodell får du rett og slett en diskré allrounder som effektivt varmer opp hjemmet.

Daikin Moskus har lenge vært en favoritt, og den nye modellen er enda bedre. Dette er den rimeligste og mest kompakte varmepumpen i sortimentet, men leverer likevel god varmekapasitet.

Den nyeste generasjonen Moskus yter enda bedre når kulda setter inn for fullt om vinteren. Med sin beskjedne størrelse har modellen alltid vært populær blant hytteeiere.

Den lille innedelen gjør det enkelt å finne plass, selv i trange hytter. I private hjem passer den fint i mindre rom som trenger diskré oppvarming.

Moskus kombinerer altså overraskende god ytelse til tross for kompakt størrelse og rimelig pris. Dette gjør den til et klokt valg for alle som verdsetter praktisk design til en fornuftig penge.

Daikin Moskus – kompakt varmepumpe for hytte og hjem

Daikin Moskus-varmepumpe

Ønsker du en gratis befaring?

Share on Social Media
Follow us on Social Media