Det er enkelt å komme i gang med å spare strøm med varmepumpe. Installasjon av en luft-til-luft varmepumpe er en forholdsvis enkel operasjon som ikke krever store inngrep i boligen din.

Slik kan du spare strøm med varmepumpe

Nå er det rekordhøye strømpriser i Sør-Norge. Den største strømtyven er oppvarming av boligen din. I dag koster en varmepumpe et sted mellom 15 000 og 30 000 kroner. Allerede etter tre til seks år så har du spart inn det du betalte for varmepumpen. 

Varmepumpe Sør AS hjelper deg å spare strøm med varmepumpe

Våre teknikere har F-gass-sertifikat og sørger for at varmepumpen monteres riktig og at du får en optimal og energivennlig løsning med høy varmekomfort. Hvis du vil komme i gang med å spare strøm med varmepumpe kan bestille en gratis befaring av oss.

 

Med en luft-til-luft varmepumpe får du igjen investeringen etter tre til seks år

En luft-til-luft varmepumpe gir normalt  to til treganger mer varme enn den strømmen den bruker. Varmepumpen er effektiv til både oppvarming og kjøling på varme sommerdager.
Du kan montere en varmepumpe i  eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus. De aller fleste av våre varmepumper leverer god varme helt ned til -25°C.

 

Vedlikehold av varmepumpen er viktig

Luft-til luft varmepumpen har en levetid på 12 – 15 år, når investeringen er nedbetalt vil du kunne spare tusenlapper hvert år. Derfor er det viktig å sørge for at nødvendig vedlikehold blir utført igjennom hele levetiden til varmepumpen. Les mer om service på varmepumpen 

Ønsker du en gratis befaring?

Share on Social Media
Follow us on Social Media