VANNBÅREN GULVVARME

Vannbåren gulvvarme

Vannbåren gulvvarme når du bygger nytt eller renoverer

Velg vannbåren gulvvarme – luksusvarme i alle gulv!

Med vannbåren gulvvarme er du mest fleksibel med tanke på valg av varmekilde! De fleste velger en varmepumpe. Men du har også muligheten til å varme boligen med ved, pellets, gass, strøm, solfangere, fjernvarme osv.

Vi tilbyr komplett ferdig lagte gulvrør i støyp- , på trebjelkelag- og på ferdig liggende gulv. Gi oss hustegninger, så får du et raskt prisoverslag på vannbåren gulvvarme.

Mange er overasket over hvor lite det faktisk koster!

 AS.Varmepumper fra NIBE kan redusere energibruken med opptil 80%.

Med vannbåren varme oppnår du en god varmekomfort i hele boligen.

 

Vannbåren gulvvarme  

Over 1 000 000 varmepumper er nå montert i norske hjem. Mange av disse kommer fra NIBE som henter energi fra omgivelsene rundt. En bergvarmepumpe fra NIBE henter opp solenergien som er lagret i fjellet, på sjøbunnen eler rett og slett under plenen din.

Se mer om våre bergvarmepumper fra NIBE

I boliger med vannbåren varmesystemer utnytter varmepumpen gratis energi fra omgivelsene og bruker denne energien til å varme opp vannet som sirkulerer igjennom radiatorer eller gulvrør.

ENERGIMÅLER GIR DEG OVERSIKT OVER ENERGISPARINGEN

NIBE varmepumper leveres med innebygget energimåler. Denne energimåleren viser hvor mye strøm varmepumpen brukes, og hvor mye varme den leverer i retur. Du får med andre ord full kontroll på din egen energisparing, og du kan være sikker på at varmepumpen er verdt investeringen.

Du kan vanligvis forvente at du får igjen 2,5 til 5 ganger så mye varme i forhold til strømforbruket til varmepumpen. Grunnen til at dette tallet varierer litt er at det er avhengig av om hvordan varmepumpen skal jobbe, hvilket vannbåren varmesystem du har i fra før osv.

Omgjort til prosenter så vil det si at du vil spare en plass mellom 60% til 80% energi i forhold til å bruke bare strøm til oppvarming. Hvor my du sparer avhenger av flere faktorer blant annet hvor godt er boligen isolert, hvor mange bor i boligen altså hvor mange bruker energi i boligen.

Miljøvennlig oppvarming med vannbåren gulvvarme og varmepumpe fra NIBE

Det er ingen utslipp fra varmepumper som driftes med fornybar elektrisitet. Varmepumpen lever 100% fornybar oppvarming og er 100% miljøvennlig.
Fyrer du med olje fremdeles, så er en varmepumpe og vannbåren gulvvarme et fantastisk alternativ. Du blir kvitt klimagasser og får energieffektiv og miljøvennlig oppvarming i boligen din.

Vannbåren gulvvarme gir miljøvennlig og energisparende oppvarming

Når du skal bygge ny bolig er det ekstra gunstig å velge vannbåren gulvvarme. Da oppnår du høy komfort fra ren energi og også en maksimal strømsparing.
Begynn å planlegg oppvarming tidlig i byggeprosessen.

Varmepumpe Sør AS er forhandler for all typer NIBE kjøle og varmesystemer. Treger du råd eller vil vite mer så er det bare å ta kontakt med oss. Vi kommer gjerne på en gratis befaring og ser hvilke løsninger på vannbåren gullvarme som er best for deg

Vi var tidligere Varmepumpe Agder som nå er blitt til Varmepumpe Sør AS

Ønsker du en gratis befaring?

Share on Social Media
Follow us on Social Media