Daikin Altherma GEO 1-10kW

Kategori:

Beskrivelse

Daikin Altherma GEO er en helt ny grunnvarmepumpe fra verdens største produsent av varmepumper og aircondition. Den er utstyrt med en inverterkompressor, som trinnløst tilpasser varmekapasiteten til boligens varierende varmebehov. Dette gir meget høy årsvarmefaktor, som resulterer i lave energikostnader for boligeieren. Daikin Altherma GEO er en væske/vann varmepumpe som henter varmen fra jord/fjell/sjø. GEO leveres i 2 modeller; 1-6kW og 1-10kW. Takket være den inverterstyrte kompressoren tilpasses kapasiteten nøyaktig til ditt behov. Med opptil 65°C utgående vanntemperatur er Daikin Altherma GEO tilpasset varmesystemer med både gulvvarme og radiatorer samtidig som den produserer varmt tappevann. Daikins unike aktive kjølefunksjon gir nesten dobbelt så stor kjølekapasitet som passiv kjøling. Det gjør at grunnvarmepumpen kan opprettholde en behagelig innetemperatur samtidig som den er energieffektiv.

Derfor skal du velge Daikin Altherma GEO:

 • Innebygd varmtvannsbereder
 • Tappevann med legionellaprogram
 • Moderne design i hvit eller sølv
 • Måler levert energi, samt kalkulert strømforbruk
 • Besparelse på løpende kostnader, opprettholder optimal komfort
 • Bruk av fornybar energi sparer miljøet
 • Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute
 • Støtte for smarthusstyring
 • Kan leveres med aktiv kjøling
 • SCOP på opptil 5.69
 • Tilpasset differensiert strømpris
 • Benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie

Daikins unike patenterte kompressor
Inverterreguleringen gjør at varmepumpens effekt tilpasser seg boligens behov. Dette sammen med Daikins unike patenterte kompressor gir svært høy årsvarmefaktor. Jevn regulering og stillegående drift sikrer den beste komforten.

Passer perfekt til nybygg og lavenergihus
Skal du bygge nytt hus? Forbedre energieffektiviteten i hjemmet ditt? Systemet fra Daikin Altherma er den ideele løsningen. Det forener oppvarming, kjøling og varmt vann til boligbruk i ett system, og dette gir maksimal komfort hele året. Varmepumpen passer til alle klimaer og er bygget for å tåle de vanskeligste vinterforholdene. Systemet gir stabile romtemperaturer i hele huset, 365 dager i året. Enda bedre er at systemet kan kobles til alle typer varmekilder med lav temperatur som brukes til moderne konstruksjon i boliger. Dette omfatter gulvvarme, radiatorer med lav temperatur, viftekonvektorer og konvektorvarmepumper.

Spar penger, oppretthold optimal komfort
Daikin Altherma sin avanserte teknologi tilbyr både store besparelser økonomisk og en komfortabel romtemperatur. Det begynner med riktig størrelse på komponentene i hjemmet ditt, slik at du ikke behøver å betale for unødvendig kapasitet. Hjertet er en kompressor med høy effektivitet som produserer maksimal effekt med minimal energi. Smarte kontroller sikrer det mest effektive energiforbruket gjennom alle sesonger – selv i meget kaldt vær – holdes løpende kostnader lave.

Brand

Daikin

Share on Social Media
Follow us on Social Media