Daikin Altherma Monobloc 11-16kW

Daikin Altherma Monobloc er en komplett luft/vann varmepumpe uten behov for kuldemedietilkobling. Systemet er perfekt tilpasset vannbårne gulvvarmesystemer, fancoils, lavtemperatur-radiatorer, ventilasjonsanlegg eller svømmebasseng. Daikin Altherma Monobloc er reversibel og kan også gi kjøling på varme dager. Kjøling av ventilasjonsluft har tradisjonelt vært ON/OFF kjølemaskiner. Med Daikin Monobloc får man et energieffektivt system med inverterkompressor som tilpasser kapasiteten etter behov.

Kategori:

Altherma monoblock

Daikin Altherma 3 M: Innovasjon og Effektivitet i Hver Detalj

Daikin Altherma 3 M representerer et betydelig skritt fremover i utviklingen av varme- og kjølesystemer for boliger. Som en helt ny monobloc-modell, kombinerer denne varmepumpen avansert teknologi med eksepsjonell effektivitet og et brukervennlig design. Med en nyutviklet singel vifte, tilbyr Daikin Altherma 3 M høye kapasiteter samtidig som den reduserer lydnivået til det absolutte minimum. Dette gjør modellen til et ideelt valg for boligeiere som verdsetter både ytelse og stillhet.

Altherma 3 M: En Perfekt Løsning for Små Plasser

Takket være monobloc-oppsettet, eliminerer Daikin Altherma 3 M behovet for en innendel, noe som er en stor fordel i boliger hvor plassen er begrenset. Dette unike designet tillater plassering av utedelen under et vindu, noe som ytterligere maksimerer fleksibiliteten og anvendeligheten av systemet i ulike typer boliger. Denne kompakte, men kraftfulle løsningen gir huseiere muligheten til å nyte fordelene med avansert varme- og kjøleteknologi uten å ofre verdifull innendørs plass.

Reversibel Versjon for Året Rundt Komfort

Daikin Altherma 3 M kan også leveres i en reversibel versjon, som tilbyr kjøling på varme sommerdager, samt effektiv oppvarming i de kalde vintermånedene. Dette sikrer at boligen din opprettholder en behagelig temperatur året rundt, uavhengig av de ytre klimatiske forhold.

Hvorfor Velge Daikin Altherma 3 M?

Perfekt for Kombinasjon med Gulvvarme og Ventilasjonsanlegg

Daikin Altherma 3 M er spesielt designet for å fungere sømløst med gulvvarme, tappevannssystemer, og/eller ventilasjonsanlegg, noe som gjør det til en ideell løsning for moderne boliger som søker etter en integrert tilnærming til oppvarming og kjøling.

Høy Ytelse i Ekstreme Temperaturer

Denne modellen er i stand til å levere vann på 55°C, selv når utetemperaturen synker til -15°C, uten behov for elektrisk tilleggsvarme. Dette sikrer effektiv og pålitelig drift selv under utfordrende klimaforhold, noe som gjør Daikin Altherma 3 M til en trofast partner gjennom vinteren.

Stillegående Drift og Moderne Design

Med sitt stillegående drift og moderne design, passer Daikin Altherma 3 M perfekt inn i ethvert hjem. Modellens estetikk komplementeres av dens funksjonalitet, og gir et diskret, men kraftfullt bidrag til boligens komfort og utseende.

Smart Styring for Maksimal Komfort

Videre tilbyr Daikin Altherma 3 M avanserte funksjoner som app-styring og talestyring gjennom integrasjon med Google Home og Amazon Alexa. Dette gir brukerne enestående kontroll og bekvemmelighet ved styring av deres oppvarming og kjølesystem, alt fra komforten av deres egen smarttelefon eller ved hjelp av enkle talekommandoer.

Miljøvennlig Valg

Med bruk av R-32 som kuldemedium, understreker Daikin sitt engasjement for miljøet ved å velge en løsning som har lavere globalt oppvarmingspotensial sammenlignet med tradisjonelle kuldemedier. Dette gjør Daikin Altherma 3 M til et ansvarlig og fremtidsrettet valg for miljøbevisste huseiere.

Gratis Befaring for Tilpasset Løsning

Varmepumpe Sør AS tilbyr gratis befaring for potensielle kjøpere av Altherma 3 M, slik at du kan få skreddersydd rådgivning basert på ditt hjem og dine behov. Dette sikrer at du velger den mest passende modellen for din situasjon, og at du får maksimalt utbytte av din investering.

Konklusjon: En Innovativ Løsning for Moderne Boliger

Daikin Altherma 3 M står som en testament til Daikins evne til å levere innovative løsninger som møter de skiftende behovene til moderne boligeiere. Med sin kombinasjon av høy kapasitet, stille drift, og miljøvennlighet, tilbyr denne modellen en optimal løsning for de som søker etter en effektiv, komfortabel og bærekraftig måte å kontrollere klimaet i hjemmet. Enten du bygger nytt eller oppgraderer ditt eksisterende system, representerer Daikin Altherma 3 M en smart investering i din boligs fremtid.

Brand

Daikin

Share on Social Media
Follow us on Social Media