Samsung Wind-Free™

Kategori:

Beskrivelse

Behagelig romtemperatur og jevn, frisk luft uten kald trekk. Wind-Free™ opprettholder en perfekt temperatur – helt uten at du merker det. Med en unik teknologi siver frisk luft varsomt ut gjennom 21 000 mikrohull. En sakte og jevn fordeling gir deg et behagelig svalt rom, samtidig som du slipper kald luftstrøm.

Aldri mer kald trekk
Luften siver ut gjennom 21 000 mikrohull.
Alle har vel kjent på ubehaget av å sitte i kald trekk. Det kan være godt med kjølig luft som rusker deg i håret, men kanskje ikke når du sitter innendørs. Wind-Free™ sørger for rask nedkjøling til det perfekte inneklima – og holder det sånn. Vink farvel til kald blåsing, og si velkommen til jevn, behagelig avkjøling.

Smart utforming
Et design med mening.
Wind-Frees™ triangelformede ser for det første unikt og ganske stilig ut. Men det gir også rom for en kraftigere vifte og sørger for bedre spredning av luften. Det smarte designet tillater et bredere luftinntak og en optimal utløpsvinkel. Alt for at svalende luft skal nå hvert eneste hjørne av rommet.

Ikke bare vindstille

Wind-Free™ er også omtrent lydløs.
Genistreken med Wind-Free™ er at du ikke føler den. I tillegg er den så diskret at du knapt hører den. Med et lydnivå på bare 19 dB, som svak hvisking, vil du være like lite plaget av støy som av trekk – altså ikke i det hele tatt. Nok en ting som gjør Wind-Free™ til en perfekt aircondition for soverommet.

Innebygget WiFi
Styr varmepumpen enkelt via Samsungs app.
Wind-Free™ er smart. Dette er en varmepumpe spekket med funksjoner, og alt kan styres med dens innebygget WiFi. Det gjør at du med en app på mobilen enkelt kan fjernstyre enheten din. Du kan programmere når den skal være i gang, få tilbakemeldinger om drift og kontrollere og begrense strømforbruket. Kort sagt har du full kontroll på inneklimaet ditt– uansett hvor du er.

Brand

Samsung

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Samsung Wind-Free™”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Share on Social Media
Follow us on Social Media